fbpx

Цената за участие е 300лв., а всеки, който доведе приятел – цената става 250 лв. за теб и 250 лв. за твоят приятел. Така заедно ще спестите 100 лв! Регистрацията ще се счита за валидна едва след като заплатите капаро от 100лв.

В цената са включени нощувки, храна (пълен храноден), дейности и материали. НО НЕ Е ВКЛЮЧЕН ТРАНСПОРТ! Всеки участник трябва сам да организира своя транспорт до мястото на провеждане на лагера.

Местата са ограничени, така че побързай! Краен срок за записване: 21 юни 2019 г. Краен срок за доплащане на остатъка от таксата е 30 юни. За тази цел, моля преведете парите на следната банкова сметка: Уникредит Булбанк, клон София, IBAN: BG89UNCR70001520560477, В полза на Сдружение “Агапе България”. Може да ползвате като пример за попълване на вносните бележки посочените по-долу такива. След като направите превода моля удостоверете плащането като прикачите копие от документ, удостоверяващ направеното плащане. Моля използвайте формата по-долу.

Вносна бележка - 100лв. Вносна бележка - 200лв.

Форма за потвърждаване на плащането.

Моля попълнете следните полета и прикачете документ потвърждаващ банковият превод: (електронна вносна бележка или снимка от телефона на документа от банката)

Top