fbpx

SpeakOut е лагер на разговорен английски за ученици 15+г. и студенти. Това лято можеш да се присъединиш за 7 дни към група американци на Лагер по разговорен английски език. Ще имаш възможността да дискутираш теми, свързани с живота ти, като ценности, философия на живота, бъдеще, характер, любов, приятели и др. Датите са 6-13 юли. Редовната цена е 300лв. А ако дойдеш с приятел и двамата плащате по 250 лв. Местата са ограничени. Краен срок за записване: 21ви Юни.
Програмата на лагера е изпълнена с интерактивни занимания с американци, отборни игри, игри в карнавални костюми, спорт, излети сред природата, бордови игри, възможност да покажеш своя уникален талант и свободно време. Организатори на лагера са неправителствените организации “Студентски живот”, Атлети в действие“ и „SHINE“. Организациите се занимават с развиването на бъдещите лидери в България във всички области на личността: интелектуална, социална, емоционална, духовна и физическа. За да постигнем това, организираме различни курсове и семинари по лидерство, емоционална интелигентост, ефективно учене, коучинг и др., в и извън университетите в България. Като организации ние приемаме, че за пълното развитие на обществото ни е важно да знаем и прилагаме традиционните християнски ценности.

„Запознах се с приятелски настроени хора, с които се забавлявахме. Летният лагер беше добро упражнение за моя английски. Най-много от всичко ми хареса американската вечер, където вкусихме от тяхната култура.“     Симеон 17г.

Top